Kommod-serien Gripen: Skandinavisk elegans och högkvalitativ design

17 april 2023 Julia Zsiga

Gripen är en ny badrumsmöbelserie med stilren och minimalistisk design i skandinavisk stil. Serien erbjuder kommoder i flera utföranden och storlekar, kompletterade med porslinstvättställ från Villeroy & Boch.

Gripen – tre sofistikerade utföranden

Den nya möbelserien Gripen är en skandinaviskt inspirerad och avskalad kollektion som passar in i många olika badrumsmiljöer. Serien finns i tre utföranden: vitmenad ek, svartbetsad ek och vit. Den minimalistiska designen gör att dessa kommoder passar i både moderna och mer traditionella badrum.

image

Avento från Villeroy & Boch – porslinstvättställ av högsta kvalitet

Gripen-serien är utrustad med porslinstvättställ från den senaste serien ”AVENTO” av det välkända märket Villeroy & Boch. Avento står för hög kvalitet och hållbarhet och bidrar till en lyxig känsla i badrummet. Porslinstvättställen är både funktionella och snygga, vilket gör dem till ett utmärkt komplement till Gripens minimalistiska design.

Sortimentet: Kommoder, speglar och skåp

Gripen-serien innefattar kommoder i sex olika storlekar (55, 65, 80, 100, 130 och 160 cm), vilket innebär att det finns en kommod för alla typer av badrum och utrymmen. Serien erbjuder även matchande speglar, spegelskåp, halvhögskåp och heldörrskåp.

Samtliga kommoder finns med toppmonterade tvättställ, och kommoderna i storlekarna 65, 80, 100, 130 och 160 cm kan även fås med stenskiva och underlimmat tvättställ. Detta ger dig möjlighet att anpassa kommodens utseende efter dina personliga preferenser och badrummets inredning.

Ytterligare färgval: Grå och Mocca

Förutom de tre huvudsakliga utförandena (vitmenad ek, svartbetsad ek och vit) finns även möjligheten att välja mellan ytterligare två färger: grå och mocca. Dessa alternativ erbjuder en större mångfald och gör det möjligt att hitta en kommod som passar ditt badrums unika stil och färgschema.

I sammanfattning erbjuder Gripen-serien en mängd olika valmöjligheter och kombinationer, vilket gör det enkelt att skapa ett badrum som är både stilrent och funktionellt. Den skandinaviska designen och det högkvalitativa porslinstvättstället från Villeroy & Boch gör att Gripen-kommoderna är ett utmärkt val för den som önskar ett elegant uttryck.

 

Läs mer: https://www.duobad.com/inspiration/gripen/